Сильні регіони!   Міцна держава!   Заможні люди!

Главная » 2013 » Декабрь » 27 » У гості до Святого Миколая
13:18
У гості до Святого Миколая
В Україні день Святого Миколая здавна був значним і веселим святом. В незалежній Україні образ святого Миколая і традиції дарувати подарунки відроджуються. 

У Берецькому навчально-виховному комплексі напередодні свята проводились уроки, на яких дітей вчили писати листа святому Миколаю. 19 грудня учні і вихованці навчального закладу під керівництвом Струкової Л.М., учителя початкових класів, підготували дивовижну виставу "У гості до Святого Миколая”. Метою свята було розказати про доброчинні справи св. Миколая. Виховати в учнів любов до ближнього, почуття доброти й милосердя. Свято відбулося в актовому залі закладу. Приміщення було прикрашене у традиційному українському стилі. На видному місці – образ Святого Миколая, вкритий вишитим рушником. На сцені виступали талановиті "зірочки”  із піснями, віршами, молитвами і навіть танцями. Н.О.Никоненко, директор Берецького НВК привітала учнів із цим чудовим святом,


а також подарувала святкові листівки від президента України В.Ф. Януковича та альбоми "Дива Слобожанщини” від голови Харківської обласної адміністрації М.М. Добкіна. Глядацький зал був  заповнений. Батьки учнів прийшли подивитись на своїх маленьких акторів.  Також були присутні Панов М.О., сільський голова, керівники підприємств, організацій та фермерських господарств,  які знаходяться на території Берецької сільської ради та надали матеріальну допомогу в організації свята, інши жителі с. Берека. Тож всі хлопчики і дівчатка отримали дари від Святого Миколая.



Просмотров: 467 | Добавил: PervRopr | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: