Сильні регіони!   Міцна держава!   Заможні люди!

Главная » 2014 » Февраль » 13 » Допомога і порадою, і ділом
13:52
Допомога і порадою, і ділом

Первомайська районна парторганізація ПР продовжує щорічну акцію „Підтримай розумницю”. Так, в  Біляївському НВК доброю традицією стало привітання переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародних конкурсів та  конкурсу-захисту  робіт Малої академії наук.

                                                                                        

06.02.2014року на урочистій лінійці Вовк Ігор Олександрович,  уповноважений представник фракції ПР в райраді, привітавши учнів-переможців, вручив їм грошові нагороди «…Я хотів, щоб ви вже зараз отримали перші дивиденти від своїх знань і зрозуміли важливість навчання для вашого майбутнього…» Ігор Олександрович  побажав всім учням високих досягнень у навчанні , а з свого боку пообіцяв постійну підтримку й допомогу.

                                                                           

 Присутні почесні гості: голова районної державної адміністрації – Намчук В. А., голова районної ради та районної парторганізації ПР – Біда А. М.,  голова Суданської сільської ради, член ПР –Череватенко О. П., голова Закутнівської сільської ради –Москаленко П. І. – приєдналися до поздоровлень і висловили сподівання на щорічне збільшення переможців, а тим, хто закінчує навчання, побажали корисно скористатися своїми знаннями для досягнення мрій. З відповіддю-подякою звернулася до гостей учениця 11 класу Колошук Анна.

                                                                    

Між учнями й гостями зав’язався діалог, для продовження якого Намчук В. А. запросив всіх на «Відкритий урок-діалог з владою». Атмосфера склалася невимушена. Учнів цікавили й особисті досягнення гостей, й їх громадська діяльність. Віктор Антонович розповів про складний шлях, який довелось йому, простому сільському хлопцеві, пройти до сьогодення.  Андрій Миколайович поділився корисними порадами щодо майбутнього навчання учнів. Розповіді учасників діалогу вселили надію в школярів на можливість досягнення будь-якої мети, але для цього, як зазначив депутат районної ради Ігор Олександрович, треба бути трудоголіком, багато працювати й навчатися. З зали всі виходили збуджені, веселі та сповнені надій, мрій і планів на майбутнє.




Перв


Прис

Просмотров: 469 | Добавил: PervRopr | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: