Сильні регіони!   Міцна держава!   Заможні люди!

Главная » 2013 » Октябрь » 14 » Благодарность депутату-регионалу райсовета Рязанцеву А.В. от жителей п.Правда
14:57
Благодарность депутату-регионалу райсовета Рязанцеву А.В. от жителей п.Правда

1 жовтня 2013 року в Правдинській сільській раді третій рік поспіль святкували День вшанування людей похилого віку. З кожним роком бажаючих прийняти участь в цьому заході стає все більше.

Колектив сільської ради, колектив художньої самодіяльності, учні навчально­виховного комплексу вітали представників старшого покоління, виражали подяку за добрі справи та працю, за життєву мудрість та досвід, які вони передають молодому поколінню. В свою чергу жителі старшого покоління щиро раділи зустрічі, згадували минуле, співали і танцювали, з радістю приймали участь у різноманітних конкурсах.

Проведення такого свята стало можливим дякуючи землекористувачам та підприємцям селища Правда. Особливу подяку присутні попросили виразити депутату районної ради від Партії регіонів Олександру Васильовичу Рязанцеву, який надає постійну підтримку у проведенні практично всіх заходів на території Правдинської сільської ради. Олександр Васильович дарує подарунки дітям до Нового року, підтримує дітей­інвалідів, надає матеріальну допомогу в організації благодійних обідів на День Перемоги та День визволення району від німецько-фашистських загарбників, запровадив, як заохочення для випускників НВК, кращому учню – ноутбук, до свята Дня знань та Останнього дзвоника – комп’ютер та монітори для кабінету інформатики, допомагає у вирішенні інших питань.

Від імені сільради, від усіх мешканців селища Правда велика подяка і низький уклін небайдужій людині.



Просмотров: 368 | Добавил: PervRopr | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: